Phoenix Şimleu Silvaniei inaugurează o sală de sport în Ulmeni

Echipa pregătită de Mircea Abraham va susţine marţi, de la ora 17, la Ulmeni, un meci amical cu Ştiinţa Explorări Baia Mare
Nou-promovata Phoenix Şimleu Silvaniei continuă seria meciurilor de verificare din această vară. În urmă cu două săptămâni, echipa pregătită de Mircea Abraham a participat la primul turneu de pregătire din această vară, turneu organizat la Cluj, de clubul Universitatea, unde voleibaliştii şimleuani au susţinut trei jocuri de verificare.
Partida programată marţi, de la ora 17, va fi a patra, însă va fi un meci mai special, organizat cu ocazia inaugurării unei săli de sport din oraşul maramureşean Ulmeni. „Am fost invitaţi la inaugurarea unei săli de sport din Ulmeni, pentru a juca un meci amical cu Explorări Baia Mare. Primăria Ulmeni ne-a făcut invitaţia, prin clubul din Baia Mare”, a precizat antrenorul Mircea Abraham.
La antrenamentele echipei şimleuane participă 11 jucători, singurul absent fiind internaţionalul Marian Bala, convocat la lotul naţional de seniori pentru cele două turnee preliminare la Euro 2013.
Antrenorul Mircea Abraham ne-a declarat că echipa mai are nevoie de un libero, pentru a fi lotul complet, însă, în cazul în care varianta unui transfer nu va fi convenabilă se va alege un jucător din actualul lot. „De exemplu, în meciul mâine voi juca cu Filip libero. El a fost accidentat o perioadă mai lungă şi va mai trece o săptămână până va putea reintra în program normal. Dacă va confirma pe acest post, probabil vom continua cu Filip pe acest post. Avem liber din partea conducerii de a transfera un libero, dar dacă ne descurcăm şi cu jucători din actualul lot nu are rost să transferăm, doar de dragul de a plăti în plus un jucător”, a mai precizat Mircea Abraham.
La finalul acestei luni, în perioada 22 – 23 septembrie, Phoenix Şimleu Silvaniei va participa la al doilea turneu de pregătire din această vară, turneu organizat de Unirea Dej. Până atunci însă, echipa şimleuană ar putea susţine câteva jocuri de verificare împotriva campioanei Remat Zalău. „Am vorbit cu o parte din conducerea Rematului. Dacă va fi de acord şi antrenorul Sordyl, vom face nişte jocuri de pregătire după ce revine împreună cu jucătorii de la lot”, ne-a dezvăluit antrenorul echipei Phoenix.

Leave a Comment